Loza, loze proza

25-04-07 om 12:08, door: bleekselderij - 1175 views - Categorie: discussie

Waar bleekselderij.nl toch een aantal onderwerpen aansnijdt die niet voor de poes zijn, kan er niet altijd op het scherpst van de snede gedineerd worden. Voor de minder serieuze teksten is er de Loza-competitie in het leven geroepen; wie schrijft het meest loze stuk proza? Enkele fragmenten uit de inzendingen tot nu toe:

Maar ergens diep verscholen tussen deze migraine, angstaanvallen en stevige jankerijen begonnen alle puzzelstukjes der desperatie en afkeer een brug te vormen tussen mijn –o, hulstig!- grote moslimhart en mijn dito hersenen...

“Even alle gekheid op een stokje”, zei ik,” laten we de boel de boel houden en malle pietje houden we er ook even buiten”

Niet het schamen van het te diep in het glaasje kijken van de endemische Duitser die zijn lederhosen weer achterstevoren heeft aangetrokken, maar echt pure onvervalste plaatsvervangende schaamte.

De man is als water; vloeibaar maar toch sterk, en als een giraffe; gracieus en politiek correct.


Klik voor de (voorlopige) website van de Lozacompetitie

Pingbacks:

No Pingbacks for this post yet...

bleekselderij.nl

logo
Een weblog met discussies, rants, foto's en alles wat we verder maar interessant vinden. Thema's zijn onder andere de vrije wil vs. determinisme, evolutie en religie. Heb je wat toe te voegen? Post!

Posten, instellingen, etc.

Zoek