Bleekselderij in Berlijn!

01-07-07 om 22:32, door: phoenix Email - 3701 views - Categorie: showcase

Van 16 tot en met 23 juni waren de personen met de meeste bleekselderij bijdrages een week samen om vakantie te vieren in Berlijn. Daarom zullen er hier een aantal hoogtepunten van de reis en van Berlijn getoond worden! In ieder geval is Berlijn een bruisende en levendige stad, die zeer moderne en trendy plekken heeft, waar je uitstekend cocktails kunt drinken en waar je toch nog steeds de invloeden van de oude DDR kunt meemaken.
Het is een veelzijdige stad met een boel interessante plaatsen, dus het is zeker de moeite waard om er eens heen te gaan.
Maar goed, nu dus een aantal foto's! :)

Foto 1: Het hypermoderne Sony Center

Foto 2: De Brandenburger Tor kan niet ontbreken als je in Berlijn bent

Foto 3: De Berlijnse Muur (Of tenminste: what's left of it ;))

Foto 4: Een tam musje plus ons eten ;)

Foto 5: De metro van Berlijn

Foto 6: Het Olympisch stadion van Berlijn. Gebouwd voor de Olympische Spelen van 1936 en gebouwd onder het bewind van Hitler. Momenteel speelt de club Hertha BSC er.

Foto 7: Een van de bekendste Berliners: KNUT! De ijsbeer! Helaas slapende, dus meer zat er qua foto niet in ;)

Foto 8: Op de Alexanderplatz (waar het volgens onze reisgids zou stikken van de punkers... We zagen er 1!...), zijn nog duidelijk Oost-Duitse invloeden zichtbaar..

Foto 9: En tenslotte, een van de bekendste dingen uit Duitsland: de curry worst! (Overigens erg smerig). Maar dit moest volgens de reisgids de beste curryworst van Berlijn zijn. Ik wil de slechtste niet proeven dan..

Als ik na de tentamens tijd heb, zal ik zelf ook weer eens nadenken over een nieuw stukje voor op de website. Tot dan moeten jullie het doen met deze foto's ;-)

Pingbacks:

No Pingbacks for this post yet...

bleekselderij.nl

logo
Een weblog met discussies, rants, foto's en alles wat we verder maar interessant vinden. Thema's zijn onder andere de vrije wil vs. determinisme, evolutie en religie. Heb je wat toe te voegen? Post!

Posten, instellingen, etc.

Zoek