CG Environments

08-11-06 om 15:24, door: bleekselderij - 5844 views - Categorie: showcase

Na een format van een tijdje geleden ben ik al mijn opgeslagen favorieten van CGTalk kwijtgeraakt. Met enig zwoegen heb ik een aantal weer terug kunnen vinden. Hieronder vind je daarvan een selectie. Er is niet echt een thema, maar het zijn vooral taferelen van 'buiten' en zonder al te veel personages. Daarnaast heb ik natuurlijk een voorkeur voor fantasy/sci-fi.
Klik vooral op de plaatjes voor de grote versies, want dan komen ze uiteraard pas tot hun recht.

Meer »

Verkiezingsgekte

07-11-06 om 23:31, door: kerux - 2507 views - Categorie: discussie

De verkiezingsgekte slaat weer genadeloos toe, over enkele weken is het zover in Nederland, maar op dit moment zijn de congres verkiezingen bezig in de Verenigde Staten.

Meer »

Strafrecht in een deterministisch universum (Vrije wil deel 3)

02-11-06 om 13:35, door: bleekselderij - 1977 views - Categorie: discussie

We laten de natuurwetenschap even voor wat het is en begeven ons in het schimmige gebied van de ethiek en de moraal. Ter definitie, omdat ik nou eenmaal graag begrippen vastpin:

Meer »

It's a hard knock life...

01-11-06 om 20:48, door: phoenix Email - 2041 views - Categorie: discussie

Deze titel slaat op de kinderen in vooral semi-ontwikkelde landen (zoals India, Indonesië en de Filippijnen), waar een aantal kinderen moeten werken voor hun eten. Dit artikel zal dus gaan over kinderarbeid.

Meer »

bleekselderij.nl

logo
Een weblog met discussies, rants, foto's en alles wat we verder maar interessant vinden. Thema's zijn onder andere de vrije wil vs. determinisme, evolutie en religie. Heb je wat toe te voegen? Post!

Posten, instellingen, etc.

Zoek