Bleekselderij in Berlijn!

01-07-07 om 22:32, door: phoenix Email - 3699 views - Categorie: showcase

Van 16 tot en met 23 juni waren de personen met de meeste bleekselderij bijdrages een week samen om vakantie te vieren in Berlijn. Daarom zullen er hier een aantal hoogtepunten van de reis en van Berlijn getoond worden! In ieder geval is Berlijn een bruisende en levendige stad, die zeer moderne en trendy plekken heeft, waar je uitstekend cocktails kunt drinken en waar je toch nog steeds de invloeden van de oude DDR kunt meemaken.
Het is een veelzijdige stad met een boel interessante plaatsen, dus het is zeker de moeite waard om er eens heen te gaan.
Maar goed, nu dus een aantal foto's! :)

Meer »

De tien-dimensionale bleekselderij

27-01-07 om 16:29, door: bleekselderij - 749 views - Categorie: showcase

Het is een schrale maand, gezien het aantal nieuwe posts. Gelukkig wordt dat goedgemaakt door een post van vier pagina's ;)

In deze post wil ik een link, of eigenlijk een flash-animatie, laten zien waarin ene Rob Bryanton op een erg toegankelijke manier uitlegt wat je je moet voorstellen bij meerdere ruimtelijke dimensies. De meeste mensen kennen het idee van de 'flatlanders' wel; wezens die in een 2D wereld leven en voor wie de 3e dimensie is wat voor ons het verstrijken van tijd is. Ingewikkelder wordt het als we verder gaan - en we kunnen tot en met tien. Waarom het daar stopt is als het goed is na het zien van deze animatie duidelijk (does uitleggen :P). Niet echt een discussieonderwerp, maar niettemin erg interessant. De link:

The Tenth Dimension

Sinterklaas op bleekselderij.nl

03-12-06 om 14:40, door: bleekselderij - 1993 views - Categorie: showcase

Heeft iemand een Spaans IP bij de stats gezien? In ieder geval is bleekselderij.nl de goedheiligman niet onopgemerkt voorbij gegaan (clickable):

bleekselderij surprise

Meer »

CG Environments

08-11-06 om 15:24, door: bleekselderij - 5943 views - Categorie: showcase

Na een format van een tijdje geleden ben ik al mijn opgeslagen favorieten van CGTalk kwijtgeraakt. Met enig zwoegen heb ik een aantal weer terug kunnen vinden. Hieronder vind je daarvan een selectie. Er is niet echt een thema, maar het zijn vooral taferelen van 'buiten' en zonder al te veel personages. Daarnaast heb ik natuurlijk een voorkeur voor fantasy/sci-fi.
Klik vooral op de plaatjes voor de grote versies, want dan komen ze uiteraard pas tot hun recht.

Meer »

Moshi moshi! (vanuit Japan)

30-10-06 om 10:37, door: admin - 630 views - Categorie: showcase

arief en lex in japan

CG Shorts

14-10-06 om 13:38, door: bleekselderij - 2089 views - Categorie: showcase

Ik volg al jaren CGTalk.com, een site waar verschillende artiesten hun afbeeldingen/animaties tentoon kunnen stellen. Het niveau ligt hoog, zo zijn er geregeld posts bij vanuit de professionele filmindustrie (de SFX van LOTR zijn uitgebreid aan bod gekomen), maar ook bijvoorbeeld de afstudeerprojecten van de Vancouver Film School.
Hieronder heb ik een aantal korte animaties neergezet die ik bijzonder de moeite waard vond. Klik op de afbeelding voor de filmpjes, ze varieren van 3 tot pakweg 35 MB. Ere wie ere toekomt: de credits staan steeds aan het einde.

Le Prince Blue

Meer »

Asian Ambiance - Japan

04-10-06 om 12:43, door: rauwe kost Email - 1834 views - Categorie: showcase

Konichiwa!

In het kader van mijn Japanreis die op 15 oktober zijn aanvang zal vinden, plaats ik hier een reeks foto's van mijn vorige reis. Ik hoop na terugkomst dit aan te kunnen vullen met vers geschoten wild.

tokyo-steeg

Meer »

bleekselderij.nl

logo
Een weblog met discussies, rants, foto's en alles wat we verder maar interessant vinden. Thema's zijn onder andere de vrije wil vs. determinisme, evolutie en religie. Heb je wat toe te voegen? Post!

Posten, instellingen, etc.

Zoek